e-M@il:

engresca-t@esglesiasantfeliu.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des d’ ens proposem tenir una oferta lúdica i educativa, tot vivint els valors que com a cristians evangèlics professem. Ens adrecem a infants d’edats compreses entre entre 4 i 16 anys i les seves famílies de la nostra ciutat (Sant Feliu de Llobregat). 

Treballem sense ànim de lucre. 

Són moltes les activitats en família que hem muntat en aquest últim any, us podem assegurar que ens ho hem passat d’allò més bé.  Totes les trobades que tenim són obertes a tothom que tingui ganes de gresca i passar-ho bé.  Les activitats que fem són diverses, les agrupem en dos grans blocs:

 

- OLIMPIADES EVANGÈLIQUES

 

- ACTIVITATS EN FAMÍLIA

 

 

OLIMPIADES EVANGÈLIQUES

OLIMPÍADES 2012

Ja tenim aquí les olimpiades d’enguany! Seran el proper dissabte 6 d’octubre a l’estadi d’atletisme Joan Serrahima de Barcelona. Tornarem a fer esport i passar-nos-ho molt bé. Començarem els entrenaments el mes de setembre, ja sabeu que els entrenaments són gratuïts per nens d’entre 4 i 16 anys, i estan realitzats per mestres d’educació física i monitors vinculats a l’esport. Reserva’t les dates següents pels entrenaments:

 DIA: Els divendres 14, 21 i 28 de setembre i 5 d’octubre, i el dimecres 3 d’octubre.

HORARI: De 17.30-19.00

LLOC: Pistes municipals d’atletisme Andrey Xepkin

El dia 20 d’octubre a la tarda tindrem la festa post-olímpica!!

OLIMPÍADES 2011

El passat 1 d’octubre vam participar a la 26ª Olimpíada Evangèlica a l’estadi Joan Serrahíma de Barcelona. Més de 1500 atletes d'esglésies d’arreu de Catalunya passen un dia gaudint de l’esport i la companyia.

Ja fa molts anys que l'església de Sant Feliu hi participa. Durant el mes de setembre ens vam preaprar a les pistes d'atletisme Andrey Xepkin de la nostra ciutat. Vam aprendre moltes coses de l’atletisme (salts, curses, llançaments...) . També vam aprendre coses que ens fan grans persones, com ara: Jo importo, puc confiar, tinc valor, podem començar de nou, escollit, Tria allò que és correcte, tots per un, Fes-ho!,

En l’edició del 2011 vam estar molt contents, ja que amb 12 participants sanfeliuencs vam tenir  6 medalles!! (una d’or, quatre de plata i una de bronze). La nostra església ha quedat en el lloc 12è. I el més important de tot és que ens vam divertir molt, vam practicar esport i vàrem passar un dia amb els amics.

 

Els entrenaments són gratuïts, si tens entre 4 i 16 anys, i t’agrada l’esport, vine, t’hi esperem!

 

 

  

 

 

 

ACTIVITATS EN FAMÍLIA

Organitzem activitats en família. Hem fet moltes coses en aquests darrers anys, i ens hem divertit molt. (sortida a la neu, dinars a l’església, campament de cap de setmana, sortida al Montseny, sessions de Joc Sagrat...)

Consulta el nostre calendari i no ho dubtis, reserva’t les dates!!

Calendari

31 d’octubre: Festa de la Reforma i Castanyada

24 de Novembre: Dinar a caves

31 de desembre: Sopar de cap d’any

19 de Gener: Sortida Cosmocaixa

16 de febrer: Dinar dels enamorats

16 de març: Excursió

20 abril: Excursió

25 maig: Excursió o retiro

 

 

 

DESCARREGA'T LA NOSTRA CANÇÓ

 

fes click sobre el altaveu i..... a ballar

 

 

 

 ACTIVITATS 2012:

 

31 d’octubre: Festa de la Reforma i Castanyada

24 de Novembre: Dinar a caves

31 de desembre: Sopar de cap d’any

19 de Gener: Sortida Cosmocaixa

16 de febrer: Dinar dels enamorats

16 de març: Excursió

20 abril: Excursió

25 maig: Excursió – retiro??